Skip to content
  • Quen somos
  • Liñas de actuación
  • Membros da rede
  • Actividades
  • Comunicacións científicas
  • Noticias
  • Contacto
  •  Galego
    •  Castellano
micro

micro

6 Marzo, 2018 Marta Lopez

Atopar

Noticias Recentes

  • Preocupación pola fraude alimentaria nos consumidores europeos
  • ASEQURA cuantificará o risco microbiolóxico nos alimentos
  • Preocúpanos a presenza de contaminantes químicos nos alimentos?
  • IV Reunión da rede nacional de riscos emerxentes en seguridade alimentaria
  • Risegal en Ciencia Salvaxe

Categorías

  • Cursos
  • Foros e seminarios
  • Lexislación, novidades e actualizacións
  • Noticias
  • Sin categorizar
  • Temas actuais
  • Temas actuales
Gain Axencia de Innovación
Redes Sociais e Webs Convocatorias Contacto
Xunta de Galicia

Grupos de investigación e institucións:

Coa colaboración de:

Aviso Legal | Política de cookies
Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios, ofrecer una mejor experiencia de navegación y mostrar publicidad personalizada. Si continúa navegando acepta su instalación y uso. Puede cambiar la configuración según se indica en nuestra política de cookies.